All I want is something new, something I can hold on to

Bästa fulis.
 
Började min fredagkväll med en middag på strömpilen med Rebecka och Jenny innan jag och Rebecka började fixa oss för att sedan dra till ett berg där det va sjukt mycket folk, både gamla och nya godingar! Kvällen avslutades med nudlar och två roliga hemma hos Rebecka vid tretiden. Imorse när vi vaknade blev det alldeles för mycket skratt innan vi drog till stan och åt skräpmat med Sanna och Sofia. Bäst fredag ju.

I'm not much but I'm all I have

Trotsade att det nästan är höst ute idag med lite sommriga kläder, man blir mycket gladare så, haha! Hur som helst så spenderade jag kvällen med min hurtknutte Olivia på ett body pump pass, höll verkligen på att dö boksatvligen, tagga inte kunna ta sig upp ur sängen imorgon.. Nu ska jag sova iallafall och imorgon börjar jag halv tolv, lyx.♥

And I will be all that you want

Igår roade jag mig med en två timmars powerwalk innan syskonen och brorsans flickvän kom hit på middag och sånt, lika bra som alltid!! Imorse tog mamma med mig på auktion i brist på annat, ganska mysigt faktiskt. Nu har jag nyss laddat upp inför en hel veckas skola med hemmaspa, bastu och nagelmålning efter en lång stavprommis, hoppas alla haft en fin helg iallafall!!