Svar på två frågor - Floral dress

Fick två frågor kring den här klänningen som jag hade på skolavslutningen. Den ena var om den var stor i storleken och - nej, det är den inte! Helt normal tycker jag som valde small. Den andra frågan var om den var lång baktill och - ja, det skulle jag nog ändå säga, men på ett fint sätt. Det enda som jag tyckte va mindre bra med klänningen är att den inte är så jätte fin bakåtsett, ryggöppningen är inte den snyggaste på, men men. Hoppas du som frågade fick svar på det du ville!

Why she felt that way, she felt it everyday

Har haft en riktigt bra måndag faktiskt för ovanlighetens skull! Gick på stan med Beckis en stund och sen åkte jag hem med pappsen. Bakade ett super gott och rättså nyttigt bröd ikväll som jag fick hos Olivia! (Är någon intresserad av receptet är det bara att lämna en kommentar.) Nu väntar te och Ensam mamma söker om en stund, super mysigt program ju!!!

The worst things in life comes free to us

FÖRE
 
EFTER
Trodde aldrig jag skulle orka kliva upp imorse men tillslut så hamnade jag framför Teen Mom i någon timme innan jag tog tag i livet för en gångsskull på söndagar! Målade klart sista varvet på min dörr (förlåt för fulaste bilderna), storstädade rummet, bytte sängkläder, rensade lådor osv. Nu ska jag duscha och sen göra bort lite plugg innan sängen väntar.